Categories
Diensten

Stoelmassage ontspant en verzacht je pijn 

Stoelmassage Rotterdam

Heb je vaak last van een stijve en pijnlijke nek, schouders of nek? Klaag je vaak over hoofdpijn of stress? Het lijkt voor velen wellicht vreemd, maar dan kan een deugddoende stoelmassage helpen. Het is een comfortabele drukpuntmassage die geblokkeerde knopen losmaakt en je klachten vermindert. Dat gaat niet altijd zonder pijn, maar die is van korte duur en maakt snel plaats voor een aangenaam en ontspannen gevoel. Eén sessie duurt gemiddeld twintig minuten. Dat is vaak genoeg om je klachten te verminderen. Velen ondergaan regelmatig een stoelmassage, vooral om hun stress en daaraan gelinkte problemen te verhelpen. Een stoelmassage verbetert op langere termijn je concentratie en geeft je meer energie. Het vermindert je hoofdpijn en maakt komaf met stijve, gespannen en pijnlijke spieren en gewrichten. Het verbetert niet alleen je lichamelijke, maar even goed je geestelijke gezondheid. Herken je de klachten, raak je er maar niet van verlost en woon je in Rotterdam en omgeving? Maak dan zeker kennis met de voordelen van stoelmassage. Raadpleeg dan vrijblijvend de masseurs van Stoelmassage Rotterdam.

Betere bloedcirculatie

Een betere bloedcirculatie en doorbloeding zijn andere belangrijke voordelen van een ontspannende stoelmassage. Zo raakt er meer zuurstof in je hersenen. Dat ontspant en verbetert je prestaties.

Drukpunten

De therapeut of therapeute heeft tijdens een stoelmassage vooral aandacht op de drukpunten in je nek, rug en schouder maar even goed op die van je hoofd, armen en heupen. Dat zorgt niet alleen voor een betere bloedcirculatie, maar brengt je lichaam weer in evenwicht. Een stoelmassage verbetert niet alleen je lichamelijke maar ook je geestelijke gezondheid.

De voordelen van een stoelmassage

Een stoelmassage zorgt dus voor heel wat voordelen. Een stoelmassage:

  • Is goedkoop en laagdrempelig
  • Zorgt voor goede resultaten, vaak zelfs na één sessie
  • Heeft geen hulpmiddelen nodig, er komt zelfs geen massageolie aan te pas
  • Kan overal en op alle plaatsen gegeven worden
  • Zorgt voor een betere houding
  • Verbetert de werking van je lymfeklieren waardoor afvalstoffen in versnelt tempo worden afgevoerd
  • Helpt bij hoofdpijn en pijnlijke spieren en gewrichten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *