Categories
Diensten

Is herstelcoaching in Hoofddorp iets voor jou?

herstelcoaching Hoofddorp

Zo rondom onze hoofdstad hebben gemiddeld meer mensen een burn-out of depressie dan in andere delen van ons land. In bijvoorbeeld Amstelveen en Hoofddorp voelen ze veel meer werkdruk en stress dan in meer landelijke gebieden. Daarom wordt van zoiets als herstelcoaching in Hoofddorp relatief veel gebruik gemaakt. Dit type coaching richt zich op emotioneel herstel na een traumatische gebeurtenis, een burn out of depressie. Maar ook als je bijvoorbeeld een ongeluk hebt meegemaakt (of je daar nu wel of geen fysieke klachten aan hebt overgehouden) kun je herstelcoaching in Hoofddorp inschakelen. Samen met een persoonlijke coach ga je aan de slag met het analyseren waar de schoen wringt, en de emoties en mentale pijnen benoemen die daardoor zijn ontstaan.

Herstelcoaching in Hoofddorp voor holistische aanpak

Er zijn natuurlijk allerlei verschillende soorten coaching, maar herstelcoaching in Hoofddorp is een traject met een hele holistische benadering. Het gaat er van uit dat het lichaam en de geest één zijn, en dus met elkaar verbonden. Als je een trauma hebt meegemaakt, of je bent erg ongelukkig, dan werkt dat zowel geestelijk als lichamelijk door. Het is dan heel erg fijn om je eigen coach te hebben die jou helpt je leven opnieuw in te delen op een manier die bij je past, en waar je gelukkig van wordt. Het is dan ook een hele gerichte vorm van coaching, waarbij je nieuwe doelen gaat formuleren en letterlijk in beweging komt. En als er zaken als letselschade documenten ingevuld moeten worden dan is dit traject herstelcoaching in Hoofddorp daar ideaal voor. Jouw coach weet namelijk alles van hoe je dit afhandelt.

Emotioneel herstel na een ongeval

Zeker na een hele heftige gebeurtenis kun je maanden- en soms zelfs jarenlang klachten ervaren, doorgaans emotioneel van aard. En als je er fysieke pijn aan over hebt gehouden dan is het nog dubbel zo erg. Doe jezelf in zo’n geval dus een plezier en schakel passende coaching in, want deze steun is zó fijn en helpt enorm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *