Categories
bedrijven

Slaapkamer veranderen? Dat kan met behang op je muur

Ben je toe aan verandering en wordt je nou eenmaal ouder en wil je van die groene, roze of blauwe muur af ik snap je volkomen. Tegenwoordig wordt veel gedaan met verf maar wanneer je een printje op je kamer wil of iets van een patroon op de muur is behang net zo makkelijk wel kan het een kliederboel worden met de lijm, geen nette kleren aan doen dus. Wanneer je je muur wil gaan behangen is de keuze  enorm er zit dus vast en zeker ook iets tussen wat jij leuk vind.

 

Verschillende thema`s

Wanneer je gaat kijken naar de mogelijkheden in thema`s dan wordt de keuze maken erg moeilijk omdat er extreem veel mogelijk is. Zo heb je behang dat effen is en dus een kleur bevat zoals  roze, paars, blauw, groen, geel, oranje ,rood maar ook kleuren als zwart, grijs beige of bruin je kunt het je zo gek niet bedenken. buiten de effen kleuren is het ook mogelijk behang te krijgen met verschillende patronen, denk aan een streepjespatroon en wanneer je gaat voor een streepjespatroon kan  dit ook nog weer verschillen in kleur wil je bijvoorbeeld blauwe, groene, roze of gele strepen ook hier kan je keuze in maken. Wanneer je niet houd van streepjesbehang kan je gaan voor een bloemetjes patroon of een patroon van bladeren dit kan vrolijkheid brengen wanneer je dol bent op bloemen of bijvoorbeeld wel wat hebt met de natuur buiten. Vind je dat bloemetjesbehang of dat patroon van bladeren nou veel te druk of is dat niks voor jou zijn er nog talloze meerdere mogelijkheden die wel bij jou passen en thema`s die aansluiten op jou wensen.

Fotobehang.

Wil je nou een keer iets compleets anders en iets unieks dat is fotobehang wel iets voor jou. Heb je nou een gezin en vind het superleuk op je slaapkamer een foto op te hangen maar vind een schilderij of een fotolijstje niet genoeg waarom zou je het dan niet op de muur doen. Wanneer dit interessant klinkt maar je geen foto wil maar een zelf gekozen afbeelding is dit ook mogelijk op deze manier kun je dus eigenlijk een soort van je eigen behang samenstellen en zelf kiezen wat voor patroon en welke kleur jij op je kamermuur krijgt. Wil je hier nou wat extra informatie over bekijk dan even onze website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *